ot-pd-l-sm
| Home | Despre OT-PD-L | Ne mandrim cu ei | Galerie Foto | Contact |
 


Adrian Cozma, candidatul ARD la Camera Deputaţilor, i-a susţinut pe tineri la Miss şi Mister Liceul Teoretic Carei

Vineri seara 19 octombrie, cu începere de la ora 18.00, în sala de sport a Liceului Teoretic Carei s-a deschis seria concursurilor de Miss şi Mister la liceele din municipiul Carei. Miss şi Mister Liceul Teoretic Carei a reunit 23 de elevi ai claselor a IX-a. Adrian Cozma, preşedintele OT PDL Satu Mare şi candidat din partea ARD la Camera Deputaţilor pe colegiul Carei-Tăşnad, s-a implicat activ în organizarea unui spectacol de zile mari pentru bobocii liceului.
Pregătiri încă de la începerea anului şcolar.


Tematica balului a fost una inedită, cu o mare desfăşurare de forţe: Japonia şi cultura din Ţara Soarelui-Răsare. Concursul a fost organizat de clasele a XI-a ale liceului, alături de diriginţii Ion Laslo, Sorina Macec, Răzvan Nintaş, Tunde Putovits, Szilveszter Lorincz şi Gabriela Menţiu. Potrivit celor declarate de profesoara Gabriela Menţiu, pregătirea balului bobocilor a durat mai bine de o lună de zile. „Ne-am pregătit încă de la începutul anului şcolar”, a declarat aceasta.
În concurs s-au înscris 23 de elevi: Mihaela Cristea, Bianca Brisc, Zsoldos Patrick, Dan Coşarcă, Horn Christopher, Lucuţ Iulian, Toth Regina, Gyetko Reka, Maurer Peter, Temphli Emese, Flesch Vanda, Diana Plugaru, Racolţa Teodora, Cynthia Voinescu, Alexandra Olariu, Tamara Sas, Karoline Lucaciu, Koch Kristof, Noemi Veber, Alexandra Farkas, Kaposi Mark, Tilinger Daniel şi Varga Nikolett.


Show total şi atmosferă incendiară
Sala de sport a liceului a fost arhiplină, toţi elevii, părinţii, profesorii şi familiile au venit în număr mare să-i susţină pe concurenţi. Tinerii s-au descurcat exemplar la toate probele. La prima probă, cea de intro, concurenţii au defilat şi au dansat purtând ţinute tradiţionale japoneze. Au urmat probele-surpriză, proba obligatorie care i-a provocat pe boboci la vals, în ţinute de seară, o prezentare de modă, scurte recitaluri susţinute de artişti locali, iar înainte de decernarea titlurilor de Miss şi Mister atmosfera a devenit incendiară, datorită dansurilor senzuale prezentate de cursanţii Şcolii de dans „Lead and Follow”, sub îndrumarea coregrafului Bagossi Zoltan.


Toth Regina şi Dan Coşarcă – cei mai frumoşi boboci de la Teoretic
Juriul a decis ca toţi concurenţii să primească diplome de participare. Pe locul III s-au situat Gyetko Reka şi Koch Kristof, pe locul II Alexandra Olariu şi Maurer Peter, iar locul I şi titlul de Miss şi Mister Liceul Teoretic Carei a fost obţinut de Toth Regina şi Dan Coşarcă.
Afterparty-ul a continuat Freedom Club, alături de invitatul special al serii, Connect-R.


Susţinerea tinerilor de către tineri
Potrivit participanţilor, spectatorilor şi organizatorilor, concursul a fost o reuşită, liceele din municipiul Carei intrând cu dreptul în sezonul manifestărilor de acest gen. Avocatul Adrian Cozma, preşedinte al OT PDL Satu Mare şi candidat din partea ARD la Camera Deputaţilor pe colegiul Carei-Tăşnad, s-a arătat deosebit de încântat pentru că a putut onora cu prezenţa şi sprijinul său Balul Bobocilor de la Liceul Teoretic Carei. „Îmi face o deosebită plăcere să fiu în mijlocul tinerilor, mai ales că nu demult am trecut şi eu prin astfel de momente emoţionante, nu demult am fost şi eu boboc iar faptul că am avut onoarea să fiu printre organizatorii acestui eveniment şi printre tineri mi-a creat multe emoţii şi mi-a adus amintiri plăcute.
Pe viitor, în calitate de preşedinte al OT PDL Satu Mare şi candidat pentru Camera Deputaţilor pe colegiul Carei-Tăşnad, doresc să susţin interesele tinerilor şi orice manifestare culturală şi artistică, din această parte a judeţului şi nu numai”, a declarat Adrian Cozma.Mai multe poze poti vedea in ... galerie foto

INAPOI

 
© 2009 OT-PD-L Satu Mare.Toate drepturile rezervate RomFys Design