ot-pd-l-sm
| Home | Despre OT-PD-L | Ne mandrim cu ei | Galerie Foto | Contact |
 

La iniţiativa preşedintelui Organizaţiei de Tineret a PDL Satu Mare, Adrian Cozma, tinerii democrat-liberali au organizat sâmbătă o acţiune de împâdurire în zona lacului de la Oţeloaia.

După un mic dejun cu produse tradiţionale româneşti, în mai puţin de cinci ore, tinerii implicaţi au plantat o mie de puieţi de stejar şi paltin de munte.

Alături de aceştia s-au aflat şi câţiva democrat-liberali din conducerea judeţeană: preşedintele Ioan Holdiş, directorul Ioan Mihalca, Ioan Nistor, Daliana Lazar, Nicolae Suta, Sorin Ghilea, Ionica Sabau, Gheorghe Ziman si bineinteles, primarul Simion Ardelean.

Adrian Cozma a declarat că împădurirea rămâne o necesitate, astfel că aceasta trebuie sa fie o prioritate pentru instituţiile statului şi pentru tinerii care pot contribui astfel la protejarea “aurului verde”, a mediului şi a sănătăţii noastre. “Trebuie să respectăm pădurea şi ceea ce ea ne oferă cu atâta generozitate. Noi am vrut să demonstrăm că tinerii democrat-liberali sunt responsabili, că înteleg cu multă maturitate problemele şi nevoile cu care ne confruntăm. Primul pas l-am facut atunci când ne-am implicat în politică şi nu am ales să stăm deoparte, ci am vrut să arătăm că nouă ne pasă. Putem face atât de multe lucruri bune pentru comunitatea noastră, încât ar fi mare pacat să ne consumăm energia în mod inutil. Prin acţiunile noastre viitoare, imi propun să demonstrăm că nouă ne pasă de viitorul nostru” a mai adaugat preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL Satu Mare.

Imagini despre această acţiune puteţi găsi in galerie foto

.INAPOI

 
© 2009 OT-PD-L Satu Mare.Toate drepturile rezervate RomFys Design