ot-pd-l-sm
| Home | Despre OT-PD-L | Ne mândrim cu ei | Galerie Foto | Contact |
 

 

Tinerii se afla la o vârsta la care sunt preocupaţi de educaţie, de începutul carierei, de întemeierea propriei familii. Puţini însă se implică. Fie în partide politice, şi formează organizaţiile de tineret ale acestora, fie în organizaţii neguvernamentale pentru că aleg să lupte pentru o cauza în care cred.
Lupta pentru o idee întruchipată de proiecte sau de oameni. Tinerii sunt beneficiarii a tot ceea ce se construieşte bine sau rău în prezent şi din acest motiv, indiferenţa nu este o soluţie.
Soluţia este implicarea. O generaţie activă. Fie pe latura politică fie pe latura civica.

Misiunea noastră

Cu toţii ne dorim să ajungem acolo unde ne este locul în rândul ţărilor prospere şi respectate din Uniunea Europeană. Această dorinţă nu mai este demult un vis irealizabil.

Primii paşi au fost făcuţi de actuala clasă politică, cea care ne-a condus în ultimii 18 ani, cea care a realizat aderarea României la Uniunea Europeană. Integrarea este datoria noastră.

Suntem îndeajuns de maturi ţi de experimentaţi pentru a face faţă oricăror încercări.

Viitorul ne aparţine şi tot ceea ce se construieşte în acest moment ne este destinat.

Noi suntem beneficiarii a tot ceea ce se construieşte bine sau rău în prezent şi din acest motiv, nu ne este indiferent. Noi merităm un viitor al regulilor, al moralei şi al onoarei, la a cărui construcţie vrem să contribuim.

Tinerii din România sunt categoria de electorat din care provenim, de care aparţinem şi care trebuie să fie în permanenţă în atenţia noastră.

Ei sunt în acelaşi timp şi electoratul nostru sau electoratul pe care noi trebuie să îl convingem că opţiunea corectă pentru ei suntem noi.

Dar înainte de a-i convinge, trebuie să îi cunoaştem.

In general, tinerii nu sunt interesaţi de politică. Se află la o vârstă la care sunt preocupaţi de educaţie, de începutul carierei, de întemeierea propriei familii.

Puţini dintre noi însă se implică. Fie în partide politice şi formează organizaţiile de tineret ale acestora, fie în organizaţii neguvernamentale pentru că aleg să lupte pentru o cauza în care cred.

Este important ca organizaţia noastră să se implice activ în viaţa publică în perspectiva celor doi ani electorali care urmează, un obiectiv esenţial al organizaţiei noastre este păstrarea contactului permanent cu electoratul tânăr.

Valori OT PDL

Competiţie

Noi credem în competiţie pentru că noi credem în forţa noastră. Avem încredere în noi înşine. Ne dorim şansa de a fi investiţi cu încredere pentru a dovedi.

Şansă

Avem şansa de a începe să construim într-o ţară membră a Uniunii Europene. Avem şansa de a arăta cine suntem şi ce putem într-o lume a regulilor şi a competiţiei corecte. Credem în această şansă istorică şi nu vrem să o irosim şi nici să ne fie irosită.

Dreptate

Noi credem în dreptate. Suntem generaţia cea mai revoltată de nivelul pe care corupţia l-a atins în societatea noastră pentru că noi suntem cei mai afectaţi de această stare de fapt. Corupţia este un fenomen pe care nu noi l-am inventat, nu noi l-am întreţinut şi nici nu vrem să convieţuim cu el.

Viitor

Viitorul ne aparţine şi tot ceea ce se construieşte în acest moment ne este destinat. Noi suntem beneficiarii a tot ceea ce se construieşte bine sau rău în prezent şi din acest motiv nu ne este indiferent.

Merităm un viitor al regulilor, al moralei şi al onoarei la a cărui construcţie vrem să contribuim.

 

 
© 2009 OT-PD-L Satu Mare.Toate drepturile rezervate RomFys Design